Administration af ejerforeninger/grundforeninger

Ønsker du assistance med administration af en ejerforening eller grundforening, står Folmerhus A/S klar til at assistere dig.

Vi er med mange års erfaring indenfor ejendomsadministration i stand til at tage hånd om både større såvel som mindre opgaver indenfor administration af ejerforeninger og grundforeninger.

Vi tager hånd om mange typer af arbejdsopgaver

Indenfor administration af grundforeninger og ejerforeninger kan vi tage hånd om en lang række forskellige typer af arbejdsopgaver. Vi kan blandt andet tage hånd om:
·         Opkrævning af lejeindtægt samt diverse boligafgifter
·         Opkrævning af a conto bidrag til vand, varme mv.
·         Rykkerskrivelser
·         Udsendelse af varme- og vandregnskaber
·         Udarbejdelse af lejekontrakter
·         Klargøring af regnskab til revisor, m.m.

Vi løser med andre ord en lang række forskellige arbejdsopgaver indenfor ejendomsadministration.

Højt service niveau og kompetente fagfolk.

Hos Folmerhus A/S lægger vi stor vægt på at have et højt serviceniveau samt at kunne levere et godt og solidt stykke arbejde. Med en kompetent medarbejderskare, som har mange års erfaring i branchen, er vi et rigtig godt kort at have på hånden for dig, som ønsker hjælp til administration af ejerforeninger eller grundeforeninger.

Vi har foruden en kompetent og dygtig medarbejderstab også et godt netværk bestående af specialiserede fagfolk, som kan løse selv de mest komplekse opgaver indenfor administration af grundforeninger og ejerforeninger.

Med andre ord vil du altid trygt kunne lade valget falde på Folmerhus A/S, når du skal bruge hjælp til ejendomsadministration.

Ønsker du at høre mere?

Er du interesseret i at få mere at vide om, hvordan vi hos Folmerhus A/S kan hjælpe til med administration af ejerforeninger/grundforeninger, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi strikker gerne en unik løsning sammen, som specifikt passer til netop jeres forenings behov.

Ring i dag på 4399 1236 og hør nærmere.