Administration af ejendomme

Hos Folmerhus A/S besidder vi stor erfaring indenfor administration af ejendomme i Taastrup, Hedehusene, Roskilde, Albertslund og Ishøj.

Vi kan skræddersy en unik og kundetilpasset løsning indenfor administration af ejendomme, som tager afsæt i jeres konkrete behov.

Med stor erfaring samt en kompetent medarbejderskare samt et stort og omfattende netværk bestående af specialiserede fagfolk, som kan tage hånd selv de mest komplicerede opgaver indenfor administration af ejendomme, kan du trygt lade valget falde på os, hvis du ønsker hjælp fra dygtige og kompetente fagfolk med mange års erfaring indenfor ejendomsadministration.

Mange opgaver indenfor ejendomsadministration varetages

Indenfor administration af ejendomme findes der en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver, som løbende skal varetages. Hos Folmerhus A/S har vi i tidens løb hjulpet med at varetage en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver indenfor administration af ejendomme – herunder:
·         Udarbejdelse af lejekontrakter
·         Opkrævning af leje, bogligafgifter m.m.
·         Klargøring af regnskabsmateriale til revisor
·         Håndværkerkontakt/håndværkertilkald
·         Kontakt og betaling af kreditorer

Vores arbejdsopgaver spænder med andre ord bredt, og vi kan varetage en række forskellige arbejdsopgaver.

Skal vi hjælpe dig med administration af ejendomme?

Med mange års erfaring indenfor administration af ejendomme I Hedehusene, Taastrup, Roskilde, Albertslund og Ishøj kan du trygt lade valget falde på os, hvis du ønsker hjælp til ejendomsadministration fra et professionelt og erfarent firma.

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig og skræddersyr gerne et helt uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os på tlf. 4399 1236 og lad os sammen tage en dialog om mulighederne for at vi hjælper netop jer med ejendomsadministration.