Administration af udlejningsejendomme/investeringsejendomme

Hos Folmerhus A/S besidder vi mange års erfaring indenfor administration af udlejningsejendomme samt flere forskellige typer af investeringsejendomme.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, som specifikt er tilpasset efter netop de ønsker og behov, du måtte have.

 

En bred vifte af administrative opgaver varetages

Vi kan tage hånd om en bred vifte af forskellige typer af administrative arbejdsopgaver og står blandt andet klar til at hjælpe til med:

· Opkrævning af boligafgifter, leje, fællesudgifter m.m.
· Rykkerskrivelser
· Udarbejdelse af lejekontrakter
· Almen kontakt til beboere både skriftligt såvel som telefonisk
· Betaling af kreditorer
· Kontakt til forsikringsselskab i forbindelse med skader m.m.

Mange års erfaring indenfor ejendomsadministration

Folmerhus A/S har mange års erfaring indenfor administration af investeringsejendomme samt administration af udlejningsejendomme. Med en dygtig og kompetent medarbejderskare som besidder et højt fagligt niveau, kan du trygt lade valget falde på netop os, når du har brug for hjælp. Foruden en række dygtige medarbejdere har vi et omfattende netværk af dygtige fagpersoner med ekspertise i at tage hånd om selv de mest komplekse opgaver indenfor administration af investeringsejendomme og udlejningsejendomme.

Ring og få en uforpligtende dialog

Såfremt du ønsker at få en uforpligtende dialog med os om mulighederne for, at vi hjælper til med administration af udlejningsejendomme eller investeringsejendomme for netop dig, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os til en snak om mulighederne. Vi udarbejder gerne en unik og kundetilpasset løsning, der tager afsæt i dine konkrete ønsker og behov.

Kontakt os i dag på tlf. 4399 1236 til en snak om mulighederne.