Om os

Hos FolmerHus varetager vi alle slags administrationsopgaver for blandt andet ejer- og grundejerforeninger og en række udlejningsejendomme. Vores kunder tæller både mindre, private ejerforeninger og større lagerhaller til erhvervsbrug. Derudover er vi forretningsfører for en række selvejende institutioner samt for almene boliger.

Vores kundekreds er stabil og bygger på langvarige samarbejder. Vi tror på nære relationer, der funderes i tillid og gensidig respekt. Vi møder vores kunder i øjenhøjde og med et smil på læben.

 

Som medlem af Ejendomsforeningen Danmark garanterer vi dig tryghed i alle administrationsfaser

FolmerHus er medlem af Ejendomsforeningen Danmark, som er brancheforening for ejendomsadministratorer. Det giver tryghed og sikkerhed for, at FolmerHus overholder de etiske regler for ejendomsadministration og har en ansvarsforsikring. Desuden stiller det krav til, at FolmerHus løbende uddanner sine medarbejdere, så de er opdateret på den seneste viden inden for ejendomsadministration. Som medlem af Ejendomsforeningen Danmark har FolmerHus desuden adgang til en gigantisk database af viden og information.

  

Download Brochure